Ειστε εδω: Αρχική > Webdesign
Τηλεφωνο 2109938018
English Ελληνικ

Σχεδιασμος Ιστοσελιδας


Kατασκευή ιστοσελίδων από την Avacom σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Κατασκευής αλλά και προώθησης, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και με γνώμονα τι θα αποδώσει η επένδυση στον πελάτη μας.


H κατασκευή ιστοσελίδων για κάθε πελάτη μας περνάει από συγκεκριμένη διαδικασία ώστε να πετύχουμε:


Καλοσχεδιασμένες αλλά ταυτόχρονα λειτουργικές ιστοσελίδες που κάνουν την εμπειρία της πλοήγησης ευχάριστη και «παιχνιδάκι» ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες internet.


Προωθημένες σωστά ιστοσελίδες στις μηχανές ανάζητησης -κυρίως στο google το οποίο κατέχει περίπου το 90% των αναζητήσεων- στα community sites όπως στο facebook καθώς και στα γνωστά directories.


Eάν η κατασκευη ιστοσελιδων περιλαμβάνει εταιρική και προϊoντική παρουσίαση της εταιρίας σας, τότε χρειάζεστε ιστοσελίδες με εντυπωσιακό σχεδιαστικό αλλά και εύχρηστο menu πλοήγησης.


Εάν ο στόχος είναι η κατασκευή ιστοσελίδων με σκοπό το ηλεκτρονικό εμπόριο τότε όλη η εμπειρία του χρήστη πρέπει να γίνεται με εύκολα και κατανοητά βήματα. Στην κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να σκεφτόμαστε σαν χρήστης – πελάτης, και να φροντιζουμε όλη την διαδικασία: από την στιγμή που θα αναζητήσει κάποιο προϊόν, την προσθήκη του προϊόντος στο καλάθι αγορών, τον υπολογισμό των εξόδων αποστολής, την πληρωμή με πολλαπλούς τρόπους, το check out.


Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή κακή αρχιτεκτονική στην κατασκευή ιστοσελίδων αποθαρρύνει τον επισκέπτη να συνεχίσει την πλοήγηση του και ίσως να μην ξαναεπιστρέψει στην ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα με αποτέλεσμα την πτώση της επισκεψιμότας και άρα των έμμεσων ή άμεσων πωλήσεων.


Εμπιστευτείτε μία εταρία η οποία εξειδικεύεται επί πολλά έτη επιτυχημένα στην κατασκευη ιστοσελιδων,να έχει πλούσιο portfolio ιστοσελίδων ώστε να σας προσφέρει λύσεις άμεσες και αποτελεσματικές αλλά σε ανταγωνιστικό κόστος. Αναθέστε μας να σας δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα σας σε κόστος που μπορείτε να υπολογίσετε εύκολα εδώ.


Επικοινωνήστε για να σας ενημερώσουμε και να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από την παρουσία σας στο διαδίκτυο.
Powered by WHMCompleteSolution

maxhost.gr
Επίσημος Καταχωρητής ελληνικών domain της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ)Αρ.Πρωτοκόλλου ΕΕΤΤ: W1117/30-08-13

Σχολια πελατων

Nikos Georgiou
Excellent Service
Μαρια Σταματιαδη
Φιλικη υποστηριξη,μου αρεσει το οτι μπορω να σας βρω καθε ωρα της μερας
Copyright © 2017 - Maxhost.gr Με την επιφυλαξη παντός δικαιώματος.Οι τιμες περιλαμβανουν Φ.Π.Α 24%